يحيي نقي زاده اضافه کرد: نيروهاي معاونت گردشگري از نظر وضعيت استخدامي، کارشناسي، تقسيم حوزههاي کاري و روان سازي امور معاونت در پنج سال اخير ساماندهي شد.
وي به برگزاري بيش از 60 جشنواره گردشگري در سطوح ملي و منطقهي با اهداف معرفي و تبليغ جاذبههاي گردشگري و توسعه فرهنگ گردشگري با استفاده از مشارکت بخش خصوصي درطول پنج سال اخير اشاره کرد و گفت: همچنين در اين مدت زمان پنج دوره متوالي نمايشگاه تخصصي صنعت گردشگري به صورت سالانه و بين المللي برگزار شد.
اين مقام مسوول تشکيل و فعال شدن تشکلهاي صنفي در قالب جامعه تحت نظارات سازمان و در حوزههاي اقامتي چون دفاتر خدمات مسافرتي، راهنمايان تور و مراکز پذيرايي (با 160 نفر عضو )، تأسيس نخستين شرکت تخصصي حمل و نقل گردشگري در کشور با عنوان \"شرکت قوي جهانگرد\" و برگزاري دو همايش ملي طبيعت گردي و همايش هنرهاي شيعي را از ديگر اقدامات برشمرد.
وي با بيان اينکه دورههاي متعدد آموزش تخصصي گردشگري در حوزههاي طبيعت گردي، بازاريابي و هتلداري در طول سالاي اخير برگزار شد، بيان داشت: همچنين تحول اساسي در امر توليد و توزيع اقلام تبليغاتي از نظر تنوع، زيبائي و تيراژ با جلب مشارکت بخش خصوصي رخ داد.
نقي زاده با اشاره به اينکه قيمت مراکز اقامتي با انجام درجه بندي 86 واحد اقامتي (هتل و هتل آپارتمان) با تشکيل کميسيون تجديد نظر و ساماندهي شد، گفت: راهبري دبيرخانه کارگروه گردشگري استان و تعيين، تصويب و ابلاغ تکاليف تمامي دستگاههاي متناظر در ارتباط با اهداف سازمان در حوزه هاي گردشگري و ميراث فرهنگي انجام شد.
به گفته اين مقام مسوول، همچنين در طول اين پنج سال اقداماتي چون اعزام هيأت تجاري و بازاريابي از فعالان صنف گردشگري به ترکيه با 50 درصد هزينه يارانه سازمان توسعه تجارت و 50 درصد مشارکت بخش خصوصي، شرکت در نمايشگاههاي گردشگري کشورهاي آذربايجان، ترکيه و عراق و مشارکت فعال در گروههاي کارشناسي ستاد سازمان براي بازنگري آيين نامهها و دستورالعملها انجام شد.
وي انجام مطلوب امور محوله از جمله اقدامات ستاد دائمي تسهيلات سفر و موضوع آمار و سفرکارت و تهيه اطلس علمي گردشگري استان براي نخستين بار در کشور را از ديگر اقدامات عنوان کرد و خاطرنشان کرد: همچنين مجوز راديو گردشگري براي نخستين بار در کشور از صدا و سيماي مرکز اردبيل صادر شد.
معاون گردشگري استان اردبيل با بيان اينکه کميتههاي تخصصي طبيعت گردي، گردشگري ورزشي، علمي و روستايي و عشاير و سلامت تشکيل و فعال شدند، گفت: همچنين در سالهاي اخير موفقيت چشمگيري در توزيع زماني سفر به فصول کاهش گردشگر (غيرپيک)، توزيع مکاني سفر از مرکز استان به ساير شهرستانهاي استان و بالا بردن مدت ماندگاري سفر از 7/1 به 7/2 شبانه روز حاصل شد.
119/
انتهای پیام/